Vins Jordi Oliveras Descripció

Jordi Oliveras S.L és una empresa familiar dedicada al sector de la distribució de vins, caves i licors. Amb una historia de més de 70 anys, l’empresa fundada a l’any 1944 per Joaquim Oliveras Pagès, ha aconseguit fer-se un lloc més que rellevant dins al sector. En els seus orígens l’empresa Jordi Oliveras S.L es dedicava a la venta de vi al detall a les comarques de la Garrotxa, el Ripollès, el Pla de l’Estany, la Selva, l’Alt Empordà i Osona. Llavors, amb la incorporació del seu fill Jordi Oliveras Casamitjana, va sorgir una nova manera de vendre el vi al detall a traves del bag in box.

Mes tard a l’any 1981 el seu nét, Jordi Oliveras Sala, es va introduir al negoci i va decidir innovar proposant la venta d’una amplia gamma de caves i licors sense deixar de banda la venta del vi a granel. 

Actualment s’ha incorporat a l’empresa el seu besnét Jordi Oliveras Plana per donar continuitat en el negoci i introduir-lo dins les noves tecnologies.

J.Oliveras S.L. disposa d’unes instal·lacions que estan formades per tres naus d’aproximadament 700 m2, les quals dos s’utilitzen com a magatzem i la tercera està oberta de cara el públic tant per els bars i restaurants com per els particulars.

A part d’aquestes instal·lacions disposa de camions per el repartiment dels productes dins la comarca de Girona i una botiga situada al mig d’Olot (Carrer de la Proa nº 14).

En l’empresa disposem d’una gran varietat de vins, caves i licors tot i que el producte estrella és el box de vi.

Ofertesdel mes

Productesdestacats

CONTACTAAMB NOSALTRES

Contact form

Vins Oliveras

OFICINA GIRONA
Ctra. les Tries 28 (17800) Olot (Girona)
Carrer de la Proa nº 14 (17800) Olot (Girona)
Tel: (+34) 972262557
comercial@vinsoliveras.com

Location

Google maps